GDPR (privacyverklaring)

PRIVACYVERKLARING LEDENGEGEVENS

KWB Merksplas bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens als je deze doorgaf).

Deze gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server en in de beveiligde database van kwb vzw, U. Britsierslaan 5 te 1030 Schaarbeek.

De gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard.

De gegevens worden gebruikt voor:

  • De ledenadministratie (gebeurt door KWB vzw)
  • Het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrief van onze afdeling.
  • De KWB-ledenverzekering (gebeurt door KWB vzw)

Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds via afspraak via mail aan info@kwbmerksplas.be.

PRIVACYVERKLARING DEELNEMERS ACTIVITEITEN

KWB Merksplas bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt op het inschrijvingsformulier van de activiteiten. Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligd bestand en worden maximum 2 jaar bewaard.

Zo kunnen wij deze gegevens gebruiken voor het bezorgen van uitnodigingen van andere activiteiten die wij organiseren en voor de verzekering van deze activiteit.

In het kader van een activiteit kan KWB foto’s nemen en publiceren in plaatselijke bladen of in het activiteiten-fotoarchief op de website. Door deel te nemen aan deze activiteit geeft de deelnemer een stilzwijgende toestemming hiervoor. Wens je dat er geen afbeeldingen van u worden gebruikt, gelieve dit dan te melden bij de inschrijving of aan de voorzitter per mail info@kwbmerksplas.be. Deze foto’s mogen niet voor promotionele doeleinden gebruikt worden zonder toestemming van de betrokkene(n).  Personen die op een persoonlijke foto staan en liever hebben dat deze uit het album verdwijnt kunnen contact opnemen via info@kwbmerksplas.be. De foto zal dan verwijderd worden.

KWB Merksplas verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.”

Webdesign & onderhoud by Ludo Jacobs – 0495/65.38.86